Afspraken – Huisartspraktijk Vromen – De Bilt
Huisartspraktijk Vromen
De beste zorg,
dicht bij huis
Lees meer over Gezondheidscentra de Bilt

Welkom bij Huisartspraktijk Vromen

Ruim 20 jaar ben ik met veel passie en plezier huisarts in de gemeente De Bilt en Bilthoven. Graag neem ik de tijd voor uw vraag of klacht. Met persoonlijke aandacht voor alles wat met uw gezondheid en ziekte te maken heeft, zoek ik samen met u naar een oplossing. Lees hier meer

Afspraken

De praktijk is iedere werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur.

Voor het maken van een afspraak belt u:
Tel: (030) 220 00 59

Als u meer dan één of twee kleine vragen heeft dan kunt u een dubbele afspraak maken via de assistente: dan reserveren we twee keer zoveel tijd voor u.

Heeft u een eenvoudige vraag dan kunt u de assistente vragen om u naam te noteren voor het telefonisch spreekuur. De huisarts belt u dan tussen 10.30 en 11.30 uur terug.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt.

We proberen zoveel mogelijk een afspraak op dezelfde dag te maken. Als de agenda vol is en het niet om een dringende klacht gaat maken we voor de volgende dag een afspraak.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen waarom u langs wilt komen. Zo kan ze bijvoorbeeld bepalen hoe dringend de klacht is. Ze is opgeleid om dit te kunnen beoordelen en moet (net als de huisarts) vertrouwelijk met uw informatie om gaan.