Wijziging telefoonnummer praktijk en gebruik nieuwe telefooncentrale – Huisartspraktijk Vromen – De Bilt
Huisartspraktijk Vromen
De beste zorg,
dicht bij huis

Welkom bij Huisartspraktijk Vromen

Ruim 20 jaar ben ik met veel passie en plezier huisarts in de gemeente De Bilt en Bilthoven. Graag neem ik de tijd voor uw vraag of klacht. Met persoonlijke aandacht voor alles wat met uw gezondheid en ziekte te maken heeft, zoek ik samen met u naar een oplossing. Lees hier meer

Terug naar overzicht

Wijziging telefoonnummer praktijk en gebruik nieuwe telefooncentrale

Hierbij wil ik u persoonlijk op de hoogte stellen van een belangrijke wijziging in de praktijkvoering van huisartsenpraktijk Vromen

Met ingang van 20 maart 2024 gaan wij binnen ons Gezondheidscentrum werken met een nieuwe telefooncentrale. Hierdoor gaan huisartspraktijk Vromen en  huisartsenpraktijk De Back & De Jong gebruikmaken van één gemeenschappelijk telefoonnummer.

Het nieuwe telefoonnummer is 030-2202250

De twee praktijken werken al enige jaren met een gezamenlijk assistenteteam. Eén telefoonnummer zorgt voor meer overzicht bij de assistentes en hierdoor een betere bereikbaarheid en serviceverlening. Uiteraard zal het oude nummer voorlopig nog functioneel blijven en doorgeschakeld worden naar het nieuwe nummer.

Wat betekent dit voor u? Een betere bereikbaarheid van de huisartsenpraktijk!

Wanneer u vanaf 20 maart belt met de praktijk dan hoort u een nieuw keuze menu. In het keuze menu krijgt u voortaan de keuze mogelijkheid voor een terugbel afspraak.

Het nieuwe keuze menu biedt daarnaast:
• Een gebruiksvriendelijke receptenlijn welke 24/7 beschikbaar is. U spreekt gemakkelijk uw herhaalrecepten in.
• De mogelijkheid om telefonisch 24/7 een afspraak te annuleren, hiervoor is het niet meer nodig om te wachten totdat u een doktersassistente aan de lijn heeft.
• Een aparte keuzemogelijkheid voor het aanvragen van de uitslag van een onderzoek . U wordt voor een uitslag dan dezelfde werkdag in de middag na 15.00 uur teruggebeld.

Tot slot: wilt u een viste aan huis aanvragen? Belt u dan voor 10.30 uur.

Naast telefonisch contact kunt u natuurlijk ook gebruikmaken van het patiëntenportaal. In het patiëntenportaal kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact hebben met uw huisarts. Ga hiervoor naar Patiëntenportaal – Huisartspraktijk Vromen – De Bilt (ghcdebilt-huisartsvromen.nl)

Publicatiedatum: 12-03-2024