Kennismaken – Huisartspraktijk Vromen – De Bilt
Huisartspraktijk Vromen
De beste zorg,
dicht bij huis

Welkom bij Huisartspraktijk Vromen

Ruim 20 jaar ben ik met veel passie en plezier huisarts in de gemeente De Bilt en Bilthoven. Graag neem ik de tijd voor uw vraag of klacht. Met persoonlijke aandacht voor alles wat met uw gezondheid en ziekte te maken heeft, zoek ik samen met u naar een oplossing. Lees hier meer

Kennismaken

Over mij

Ruim 25 jaar ben ik, Leo Vromen, met veel passie en plezier huisarts in De Bilt en Bilthoven. Graag neem ik de tijd voor uw vraag of klacht. Met persoonlijke aandacht voor alles wat met uw gezondheid en ziekte te maken heeft, zoek ik samen met u naar een oplossing. Als huisarts ben ik de schakel, om u zo goed mogelijk door de complexe gezondheidszorg te loodsen. Men noemt mij wel ‘een ouderwetse dorpsdokter in een modern jasje’.

Opleiding en ervaring

Voordat ik met de huisartsenopleiding begon, heb ik twee jaar andere ervaring opgedaan. Ik werkte in het ziekenhuis op diverse afdelingen en de eerste hulp, en anderhalf jaar in een verpleeghuis. Ook heb ik me verdiept in de sportgeneeskunde en in de palliatieve zorg in de laatste levensfase. Op grond van deze ervaringen heb ik bijzondere aandacht voor ouderenzorg, palliatieve zorg, (sport)blessures, voeding en leefstijl. En verricht ik diverse voorkomende chirurgische ingrepen. Na de huisartsenopleiding in Utrecht mocht ik een solo-praktijk overnemen in De Bilt.

In mijn vrije tijd

Al van jongs af aan ben ik graag sportief bezig. Naast wandelen, tennis, fietsen en hardlopen, ga ik graag met mijn gezin naar de bergen. Ook heb ik een grote passie voor muziek; in mijn studententijd heb ik veel gedrumd in jazzbandjes.

Locatie: Gezondheidscentrum

Mijn praktijk is gehuisvest in een vleugel van het Gezondheidscentrum De Bilt, samen met de praktijk van Dr. De Back en Dr. De Jong, Het bijzondere van het Gezondheidscentrum is dat veel soorten zorg onder één dak te vinden zijn. Zoals andere huisartsen, praktijkondersteuners, apotheek, fysiotherapeuten, psychologen, diëtiste, thuiszorg, enzovoort. Het maakt de samenwerking gemakkelijk, in het belang van u als patiënt.

Mijn collega’s

Elke donderdag en vrijdag word ik waargenomen door een vaste collega’s, Dr. dhr. R. van Gorp en Dr. mw. M. Nijman. De assistentes in mijn praktijk ‘deel’ ik met huisartsenpraktijk De Back en De Jong. Ze staan u vriendelijk en professioneel te woord en daar waar mogelijk, handelen zij zelfstandig uw vragen af. Voor een aantal behandelingen houden zij ook eigen spreekuren. In mijn vakantie is de praktijk gesloten, dan kunt u voor zaken die niet kunnen wachten terecht bij mijn collega’s De Back en De Jong.
Als huisarts-opleider begeleid ik graag toekomstige huisartsen in mijn praktijk. Ik doe mijn best om mijn enthousiasme en ervaringen aan hen door te geven.

Van jong tot oud en van het begin tot het einde wil ik graag uw huisarts zijn.

En wie bent u?

Ik neem graag de tijd mijn patiënten te leren kennen. Hoe is het thuis, op het werk? En wat zijn uw interesses en uw kijk op gezondheid. Ik nodig nieuwe patiënten dan ook graag uit voor een eerste gesprek. Zo kennen we elkaar alvast een beetje. Dus: belt u gerust voor een kennismaking!

Leo Vromen