Kennismaken – Huisartspraktijk Vromen – De Bilt
Huisartspraktijk Vromen
De beste zorg,
dicht bij huis
Lees meer over Gezondheidscentra de Bilt

Welkom bij Huisartspraktijk Vromen

Ruim 20 jaar ben ik met veel passie en plezier huisarts in de gemeente De Bilt en Bilthoven. Graag neem ik de tijd voor uw vraag of klacht. Met persoonlijke aandacht voor alles wat met uw gezondheid en ziekte te maken heeft, zoek ik samen met u naar een oplossing. Lees hier meer

Kennismaken

Ruim 20 jaar ben ik met veel passie en plezier huisarts in de gemeente De Bilt en Bilthoven. Graag neem ik de tijd voor uw vraag of klacht. Met persoonlijke aandacht voor alles wat met uw gezondheid en ziekte te maken heeft, zoek ik samen met u naar een oplossing. Vanuit de meest centrale positie binnen de gezondheidszorg, probeer ik u zo goed mogelijk door de complexe gezondheidszorg te loodsen. Men vergelijkt mij vaak met een ouderwetse dorpsdokter in een modern jasje.

Voordat ik met de huisartsenopleiding begon, heb ik twee jaar ervaring opgedaan in het ziekenhuis op diverse afdelingen en de eerste hulp en heb ik anderhalf jaar in een verpleeghuis gewerkt. Hiernaast heb ik me verdiept in de sportgeneeskunde en palliatieve zorg. Op grond van deze ervaringen heb ik bijzondere aandacht voor ouderen- en palliatieve zorg, (sport)blessures, voeding en leefstijl. Ook doe ik graag diverse voorkomende (chirurgische) ingrepen. Van jongs af aan ben ik graag sportief bezig. Naast wandelen, tennis, fietsen en hardlopen, ga ik graag met mijn gezin naar de bergen. Ook heb ik een grote passie voor muziek; in mijn studententijd heb ik veel gedrumd in jazz bandjes.

Na het afronden van de huisartsenopleiding in Utrecht mocht ik een solo praktijk overnemen in De Bilt. Mijn praktijk is inmiddels samen met de praktijk van Dr. De Back en Dr. De Jong gehuisvest in het Gezondheidscentrum De Bilt. Het bijzondere hiervan is dat alle disciplines, waarmee samenwerking van belang is onder één dak zitten. Hierbij moet u denken aan de andere huisartsen in De Bilt, praktijkondersteuners, apotheek, fysiotherapeuten, psychologen, diëtiste, thuiszorg, etc.

De assistentes deel ik met mijn collega’s. Zij staan u vriendelijk en professioneel te woord en daar waar mogelijk, handelen zij zelf uw vragen af. Zij houden hun eigen spreekuren. Als huisarts-opleider begeleid ik toekomstige huisartsen en doe ik mijn best om mijn enthousiasme en ervaringen door te geven. Tijdens mijn afwezigheid nemen mijn collega’s voor mij waar. Op de vrijdag word ik waargenomen door een vaste collega, Dr. Ingeborg Zijdenbos. Met mijn vier werkdagen ben ik in staat goed overzicht te houden over wat er bij u speelt. Van jong tot oud en van het begin tot het einde wil ik graag uw huisarts zijn.

Leo Vromen