Spreekuur voor vragen over opgroeien en opvoeden – Huisartspraktijk Vromen – De Bilt
Huisartspraktijk Vromen
De beste zorg,
dicht bij huis

Welkom bij Huisartspraktijk Vromen

Ruim 20 jaar ben ik met veel passie en plezier huisarts in de gemeente De Bilt en Bilthoven. Graag neem ik de tijd voor uw vraag of klacht. Met persoonlijke aandacht voor alles wat met uw gezondheid en ziekte te maken heeft, zoek ik samen met u naar een oplossing. Lees hier meer

Terug naar overzicht

Spreekuur voor vragen over opgroeien en opvoeden

Vanaf februari houdt het Centrum voor Jeugd en Gezin één keer per maand op de woensdag een spreekuur voor vragen over opgroeien en opvoeden op de locatie Essenkamp.
Wat is het Centrum voor Jeugd en Gezin?
Iedereen heeft wel eens vragen over opvoeden en opgroeien waar hij/zij niet alleen uitkomt of advies over wil. Dan is het prettig om met iemand te kunnen overleggen.
Dat kan met familie of een goede vriend(in), maar ook met het Centrum voor Jeugd en Gezin De Bilt, kortweg het CJG. Bij het CJG kan iedereen – (aanstaande) ouders, verzorgers, jongeren en professionals – terecht met vragen over opvoeden en opgroeien.
Geen enkele vraag is raar, hoe klein, onschuldig of ingewikkeld ook. In het CJG werken verschillende organisaties samen. Jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, maatschappelijk werkers en opvoedadviseurs werken samen met onder andere kinderopvang, peuterwerk, scholen en welzijnsorganisaties..
Het CJG is er voor iedereen, er is geen verwijzing nodig en de hulp is gratis.
Wilt u een afspraak voor het spreekuur, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de doktersassistente.
Klik hier voor meer informatie over Centrum voor Jeugd en Gezin.

Publicatiedatum: 24-09-2021