Mijn visie – Huisartspraktijk Vromen – De Bilt
Huisartspraktijk Vromen
De beste zorg,
dicht bij huis

Welkom bij Huisartspraktijk Vromen

Ruim 20 jaar ben ik met veel passie en plezier huisarts in de gemeente De Bilt en Bilthoven. Graag neem ik de tijd voor uw vraag of klacht. Met persoonlijke aandacht voor alles wat met uw gezondheid en ziekte te maken heeft, zoek ik samen met u naar een oplossing. Lees hier meer

Mijn visie

In mijn ‘solo-praktijk’ ben ik zoveel mogelijk de vaste huisarts van mijn patiënten. Zo kan ik hen beter leren kennen. Dat vind ik belangrijk, om ‘persoonlijke zorg’ te kunnen bieden. Samen kiezen we de behandeling die past bij de gezondheid, de eigen omstandigheden en de eigen persoonlijke wensen en behoeften van de patiënt. Mijn ervaring deel ik graag door in onze praktijk plek te bieden aan medische studenten, huisartsen in opleiding en doktersassistentes in opleiding.

In het belang van de patiënt werk ik nauw samen met de andere zorgverleners binnen het Gezondheidscentrum, zoals de gespecialiseerde praktijkondersteuners, fysiotherapie, welzijnswerk en apotheek. Dat gaat soepel doordat we werken onder één dak.

Ik heb aandacht voor de speciale behoeften van patiënten in hun laatste levensfase. Ik wil hun de best passende zorg bieden, daarvoor werken we ook samen met Hospice Demeter. Voor een zorgvuldige overweging van euthanasie sta ik open.